Lesvormen en tarieven

Er zijn drie lesvormen en de daarbij behorende tarieven;

  1. Duoles; wekelijkse les van een half uur met een duopartner samen.
    €45,00 per maand
  2. Halfuurles; wekelijkse privéles van een half uur of tweewekelijkse les van een uur .
    €60,00 per maand
  3. Uurles; Een wekelijkse privéles van een uur.
    €110,00 per maand

Genoemde prijzen zijn maandtermijnen. U kunt kiezen voor een maandelijkse automatische incasso of u betaalt via een halfjaarlijkse overschrijving per bank. De prijzen zijn onder voorbehoud. Voor de maandelijkse incasso dient u een machtigingskaart in te vullen (deze wordt iedere maand rond de 25e vooruit geïncasseerd), , en bij halfjaarlijkse betaling moet het geld vooruit overgemaakt worden op IBAN NL76INGB0004395371 t.n.v. Drumschool Carel Vrieling. De maandelijkse termijnen worden twaalf keer per jaar geïnd. Met andere woorden; het totale bedrag dat u per jaar aan mij betaald in ik in twaalf termijnen.

Het is nu ook mogelijk om een 10-lessenkaart te kopen voor 175,00 euro. Hiervoor krijg je 10 lessen van een half uur, in te plannen op een gezamenlijk overeen te komen moment in de week. Dit kan een vast of een verspringend moment zijn, afhankelijk van onze roosters. Een strippenkaart wordt één keer uitgegeven als een soort van kennismaking, en dient bij de eerste les contant te worden voldaan.

Ook bestaat de mogelijkheid om via Gemeente Zaanstad een vergoeding te krijgen voor te volgen lessen. Check voor de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze regeling http://www.meedoenzaanstad.nl

Verder is het natuurlijk zo dat lessen op ieder moment in het jaar een aanvang kunnen nemen. Met andere woorden; het aanvangsmoment is niet alleen seizoens-gebonden.

.Lesovereenkomst.

,