Lesvormen en tarieven

Er zijn drie les-vormen en de daarbij behorende tarieven;

  1. Duo-les; Kost 540 euro per jaar. Te betalen in 1 keer of in 12 maandelijkse termijnen van 45 euro. 40 wekelijkse lessen van een half uur met een duopartner samen. Voorwaarde is dat er een gelijkwaardige partner is, of dat je  zelf iemand meeneemt.
  2. Halfuur-les; Kost 720 euro per jaar. Te betalen in 1 of 2 keer, of in 12 maandelijkse termijnen van 60 euro. 40 wekelijkse lessen van een half uur per kalenderjaar.
  3. Uur-les; Kost 1.320 euro per jaar. Te betalen in 1 of 2 keer, of in 12 maandelijkse termijnen van 110 euro. 40 wekelijkse lessen van een uur per kalenderjaar.          Ik kan natuurlijk niemand verplichten om een jaar te lessen, maar dit is wel mijn professionele advies.
  4. Strippenkaart; 10 lessen van een half uur (of 5 van een uur), kost 195 euro. De lessen zijn op afspraak in te plannen. Dient contant te worden afgerekend bij de eerste les.
  5. Meedoen-Zaanstad; Voor lage inkomensgroepen is het mogelijk om via de gemeente een vergoeding te verkrijgen voor een periode van 9 maanden les. Check http://www.meedoen-zaanstad.nl of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Voer vervolgens Drumschool Carel Vrieling in de zoekbalk voor aanmelding.
  6. Deze overeenkomst is te verkrijgen bij de drumschool, en dient ingevuld en ondertekend te worden ingeleverd.

Voor de maandelijkse incasso dien je een machtigingskaart in te vullen (het lesgeld wordt iedere maand rond de 25e vooruit geïncasseerd), en bij halfjaarlijkse betaling moet het geld vooruit overgemaakt worden op IBAN NL76INGB0004395371 t.n.v. Drumschool Carel Vrieling.

Verder is het natuurlijk zo dat lessen op ieder moment in het jaar een aanvang kunnen nemen. Met andere woorden; het aanvangsmoment is niet alleen seizoens-gebonden.

.

,